gevel isoleren van buiten
gevelisolatie Merksem
spouwmuurisolatie

Gevel isoleren

Je gevel isoleren kan tegenwoordig zowel van binnen (spouw) als van buitenaf.

AMD Van Passen uit Merksem isoleert gevels met gepaste isolatiematerialen en technieken om een maximale isolatie-efficiëntie en duurzaamheid te garanderen tegen betaalbare prijs.

Isoleren van nieuwbouw gevels

Het isoleren van nieuwbouwwoningen heeft als voordeel dat men qua timing van de werken per direkt de juiste keuze kan maken.

Op voorhand kan je (de architect) bepalen of de gevel een standaard spouwmuurisolatie zal krijgen en/of er meteen voor het isoleren van de buitenschil van de woning wordt gekozen. Welke keuze er effectief gemaakt zal worden, zal afhankelijk zijn van de bouwconstructie zelf.

Nieuwe isolatie na gevelrenovatie

Anders dan bij nieuwbouw, heb je na een woningrenovatie niet altijd alle keuzevrijheid om te bepalen welke nieuwe isolatie er geplaatst zal worden. Het meest geschikte isolatiemateriaal, de plaats en de techniek van het isoleren zal doorgaans mede bepaald worden door beschikbare ruimte en bouwkundige structuur van de buitenmuren.

Isoleren van buitenaf kan dé oplossing zijn in sommige gevallen, wanneer men bvb de binnenmuur niet wil beschadigen tijdens de (gedeeltelijke) verbouwing.

Offerte gevelisolatie Merksem

Contacteer de AMD gevel & isolatie vaklui uit Merksem voor bijkomende toelichting inzake gevelisolatie en/of vraag een gedetailleerde offerte, afgestemd op het nodige / gewenste isolatiewerk.

» AMD Van Passen Merksem: offerte gevel isoleren