dakisolatie hellend dak
isolatie pannendaken Merksem

Pannendak isoleren

Naast het isoleren van platte daken kan je bij de AMD dakwerkers uit Merksem tevens terecht voor het isoleren van pannendaken. Een pannendak isoleren volgens de regels van de kunst én met de juiste isolatiematerialen aan correcte prijs? Het kan in Antwerpen en daarbuiten. Vraag AMD Van Passen een gratis offerte dakisolatie!

Dakisolatie Merksem

AMD Van Passen uit Merksem biedt dakisolatie-oplossingen voor zowel platte als hellende daken. Een hellend dak thermisch isoleren gebeurt doorgaans op een andere wijze dan dakisolatie aanbrengen aan vlakke dakconstructies.

Isoleren van verloren zolder- /pannendaken

Verloren zolderruimten of -daken zijn leien of dakpannen-dakconstructies waarvan de stahoogte lager is dan 1.8 m. Doorgaans betreft het "onbruikbare" onderdakruimten waar het kruipen geblazen is. Het isoleren van dergelijke daken kan zowel onder de dakpannen (lees: onderdakfolie) tussen de kepers (spantbenen) van het dakgebinte als net boven het plafond (verloren zolderdak).

Isolatiematerialen dak

Veel gebruikte isolatiematerialen voor dak zijn o.a. glaswol, rotswol of ingeblazen papiervlokken (cellulose). I.f.v. gewenste isolatiewaarde (U-waarde), beschikbare ruimte (dikte) voor het plaatsen van de isolatie, brandveiligheid, vochtigheid e.a. parameters geven de dakspecialisten van AMD Van Passen uit Merksem graag hun professioneel advies.

Meer weten welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor uw pannendak?
Contacteer AMD...

Offerte pannendak isoleren

Isoleren van onderdaken van hellende dakconstructies met pannen of leien als dakbedekking vergt eerst en vooral een goede kennis van dakopbouw en isolatiemogelijkheden.

In regio Antwerpen kunnen zowel bedrijven als particulieren de AMD dakwerkers inschakelen voor een duurzame en correct geplaatste dakisolatie. Informeer gerust, vraag een indicatie van isolatieprijzen voor hellende daken aan en/of bekom een gedetailleerde offerte pannendak isolatie op maat.

» AMD Van Passen Merksem: leien / pannendak isoleren - offerte